Detta kan jag erbjuda
 

Med mina många nationella och internationella kontakter samt min kännedom i olika affärsområdena,  gör det möjligt att jag kan förmedla de rätta affärskontakterna för er.

 

Vill ni marknadsföra, sälja eller söker ni en affärspartner för ert produktområde för att utveckla detta framgångsrikt?

 

Kontakta mig gärna, så att jag  kan vid ett personligt samtal visa er vilka möjligheter och chanser som finns. Tillsammans finner vi den riktiga affärspartnern för er. Fördelen ligger i en hand, ni har endast en kontaktperson, som kommer att genomföra det gemensamma projektet till slut.


Der Vorteil liegt auf der Hand, Sie haben mit mir nur einen Ansprechpartner, der das gemeinsame Projekt für Sie abwickelt.

 

Brancherfarenhet
 

De världsomspännande erfarenheterna med mina mångåriga aktiviteter i följande industrisektioner så som kemi-, plast-, färg-och lack-, livsmedel-, papper-  och stärkelseindustri har lett till en bred affärskunskap, varvid olika råvaror och tjänster har blivit vidareutvecklade i nya kreativa och innovativa lösningar.

 
Mina affärspartner kommer de mest varierande brancher, så som t.ex.:

 

  •  Pappers- och massaindustri
  •  Livsmedelindustri
  •  Foder- och aquakultur
  •  Skogs- och lantbruk
  •  Maskin och engineering
  •  Kemi-industri
 
Dessa sen många år bestående affärsförbindelserna är mycket personliga samt förtroendegivande. Därmed vet jag med säkerhet, vilka kontaktpersoner som är viktiga för er
 

Jag ser framemot ett personligt samtal med er.